Manufaktura Cukierków w programie MENU BEZ GLUTENU

Tym razem mamy dobre wieści w szczególności dla naszych najmłodszych – do programu MENU BEZ GLUTENU dołączyła Manufaktura Cukierków. Jej dwa punkty w Warszawie przy ul. Tamka 49 i Nowy Świat 21 to miejsca, gdzie słodkie karmelki tworzone są na oczach widowni. Proces powstawania cukierków można obserwować od samego początku, czyli od wylania cukru na stół, po złożenie cukierka i jego krojenie. Pokazy odbywają się zarówno dla grup zorganizowanych, których przybycie należy wcześniej zgłosić, jaki i dla osób indywidualnych. Na miejscu można znaleźć cukierki w 40 różnych smakach i kształtach. Specjalnością Manufaktury Cukierków są lizaki, na których można napisać karmelową dedykację. W tej słodkiej krainie można nie tylko kupić łakocie, ale także na chwilę samemu poczuć się jak cukiernik, tworząc własne lizaki. Do Manufaktury cukierków zapraszamy zatem nie tylko dzieci, ale także dorosłych łasuchów.