Program MENU BEZ GLUTENU na targach FOOD-to-GO w Gdańsku 5 – 6 lutego – zapraszamy

Nasze Stowarzyszenie wspólnie z firmą easyFairs® Poland ma przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych na III Targi dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu FOOD-to-GO, które odbędą się w dniach 5 – 6 lutego w Gdańsku. Podczas imprezy poruszony zostanie problem diety bezglutenowej oraz braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób, które nie mogą jeść glutenu.

W ramach bezpłatnych warsztatów learnShopsTM, które są elementem targów, przedstawicielki naszego Stowarzyszenia zapoznają uczestników z prezentacją pod tytułem „Program MENU BEZ GLUTENU – odkryj nowego  klienta”. Odbędzie się ona drugiego dnia imprezy – 6 lutego w godzinach 12.00 – 12.30 w gdańskiej hali AMBER EXPO mieszczącej się przy ul. Żaglowej 11.

Targi organizowane przez firmę easyFairs® Poland corocznie gromadzą licznych wystawców i odwiedzających zainteresowanych branżą gastronomiczną. Są to pierwsze targi gastronomiczne w Polsce, na których zostanie poruszony temat celiakii. Jak twierdzą organizatorzy, pomysł zrodził się w konsekwencji wciąż rosnącej liczby osób cierpiących na choroby wymagające stosowania diety bezglutenowej. Wcześniejsza rejestracja on-line na stronie targów pozwala na bezpłatny wstęp.

Szczegóły na www.easyfairs.com/pl oraz na facebookowym profilu targów http://www.facebook.com/targiFOODtoGO

Miejsce targów:
AMBER EXPO Exhibition Centre
ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

Godziny otwarcia:
Wtorek, 5 luty 2013: 10.00 – 16:30
Środa, 6 luty 2013: 10.00 – 16:00

Kontakt:
Katarzyna Gościańska – Specjalista ds. Marketingu
Tel: +48 (12) 651 95 23
Kom: +48 510 134 219
Fax: +48 (12) 651 95 22
katarzyna.goscianska@easyfairs.com