Warsztaty kulinarne w Szczecinie dla dzieci i dorosłych

Zapraszamy serdecznie na warsztaty kulinarne, które odbędą się 21 września 2019 r. (sobota) w Studiu Kulinarnym Bataty przy ul. Fryderyka Chopina 22 w Szczecinie (I piętro kompleksu handlowego, wejście od dziedzińca).

Warsztaty będą odbywać się w dwóch grupach:

  • W godzinach 10.00-13.00 zapraszamy dzieci na diecie bezglutenowej (z jednym rodzicem lub opiekunem) – podczas warsztatów przygotujemy m.in. ciasteczka i pizzę. Chcemy zachęcić dzieci, aby same uczyły się przygotowywać bezglutenowe potrawy.
  • W godzinach 13.30-17.00 zapraszamy osoby dorosłe na diecie bezglutenowej na warsztaty ze słodkich wypieków – to odpowiedź na zapotrzebowanie osób zainteresowanych tą tematyką. Tę grupę poprowadzi Katarzyna Zakrzewska.

Zgłoszenia prosimy przesłać do 18 września 2019 r. na adres e-mail: zgloszenia@celiakia.pl.

W mailu prosimy o podanie imienia i nazwiska uczestnika, a także informacji o ewentualnym uczuleniu na inny alergen spożywczy oraz czy jest członkiem Stowarzyszenia (w przypadku grupy dziecięcej czy rodzic/opiekun jest członkiem Stowarzyszenia).
Liczba miejsc jest ograniczona. Wszystkie zgłoszenia zostaną potwierdzone. Pierwszeństwo udziału mają członkowie Stowarzyszenia.

Zgłaszając swój udział w spotkaniu potwierdzają Państwo, że zapoznali się z zasadami przetwarzania danych osobowych przez Stowarzyszenie.

Warsztaty kulinarne w Szczecinie dla dzieci i dorosłych