Aktualności
Nagrody w konkursie na Najsmaczniejsze Pieczywo
8 czerwca 2013 podczas Gluten Free EXPO w Warszawie ogłosiliśmy wyniki naszego internetowego konkursu na Najsmaczniejsze Pieczywo Bezglutenowe roku 2013. Uczestnicy głosowali na swoje ulubione chleby, bułki i chrupkie pieczywo, konkurs trwał od 1 do 31 maja 2013. Zagłosowało ponad 900 osób na 1,2 lub 3 produkty w dwóch kategoriach: pieczywo tradycyjne i pieczywo chrupkie. Przypominamy, że zwyciężyły firmy Balviten i Good Food.
Spośród oddanych głosów (poprzez wypełnienie formularza konkursowego) podczas EXPO dzieci wylosowały 10 osób, które wygrały bardzo atrakcyjne nagrody, oto lista nagrodzonych:
- Magdalena Antonowicz – voucher na weekendowy pobyt w Z-Hotelu Business & Spa, który bierze udział w naszym programie MENU BEZ GLUTENU
- Martyna Kujawska – voucher na weekendowy pobyt w Chutorze Deniszczuki na Polesiu Lubelskim nad jez. Tarnowskim,
- Dorota Rzeźniczak – voucher na pobyt weekendowy w Tajemniczym Ogrodzie – Frydman w Pieninach, który bierze udział w naszym programie MENU BEZ GLUTENU
- Aleksandra Klimczak – voucher na kolację w restauracji Pod Baranem w Krakowie, która bierze udział w programie MENU BEZ GLUTENU
- Jolanta Kunicka – voucher na kolację w restauracji Café Oranżeria w Krakowie, która bierze udział w programie MENU BEZ GLUTENU
- Anna Dobrowolska – voucher do Bistro No.5 w Warszawie, które bierze udział w programie MENU BEZ GLUTENU
- Aleksandra Jarantewicz – test na badanie genetyczne w kierunku celiakii ufundowany przez firmę Euroimmun
- Karina Adamczyk – test na nietolerancje pokarmowe ufundowany przez Cambridge Diagnostic
Dwie osoby, które wygrały vouchery do bezglutenowego Bistro Friendly Food w Poznaniu oraz na kolację w restauracji Przystanek Chmielna w Warszawie, które biorą udział w programie MENU BEZ GLUTENU, nie odpowiedziały na naszą informację o wygranej, dlatego nagrody te przechodzą do puli nagród, które będzie można wygrać w kolejnych konkursach.
Bardzo dziękujemy naszym Partnerom za ufundowanie nagród.