Warsztaty pieczenia pizzy w Radomiu – 31 maja 2025

Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych członków Stowarzyszenia, małych i dużych, na warsztaty pieczenia bezglutenowej pizzy. Spotkanie odbędzie się 31 maja 2025 r. w godz. 11.00-14.00 w COOK AND TALK w Radomiu przy ul. Rynek 7.

Uczestników prosimy o zabranie wałka, mat silikonowych i pojemników na pizzę (jeśli pizzy nam zostanie, będziemy mogli zabrać ją do domu).
W trakcie spotkania nie zabraknie też rozmów przy kawie i herbacie. Mile widziane jest przyniesienie przez uczestników słodkiego co nieco z opisem, z jakich składników zostało wykonane.

Zapraszamy zarówno dorosłych, jak i dzieci. Warunkiem udziału w warsztatach jest brak zaległości w składkach członkowskich (włącznie z rokiem 2025). Ilość miejsc jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń.

Rejestracja uczestnictwa odbywa się poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego do 28 maja 2025 r.  Po otrzymaniu zgłoszeń i sprawdzeniu składek wyślemy mailem potwierdzenie udziału.

Osoba do kontaktu: Joanna 606 990 507

Do zobaczenia!

*Zgłaszając swój udział w potwierdzają Państwo, że zapoznali się z zasadami przetwarzania danych osobowych przez Stowarzyszenie.

**Zgłoszenie udziału w wydarzeniu jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na utrwalanie wizerunku w wydarzeniu, jak również na umieszczanie zdjęć, zawierających wizerunek, zarejestrowanych podczas wydarzenia, w relacji z wydarzenia na stronie internetowej Stowarzyszenia celiakia.pl oraz na profilach Stowarzyszenia w mediach społecznościowych. Także na wykorzystanie tego wizerunku w celach informacyjnych czy sprawozdawczych przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

Warsztaty pieczenia pizzy w Radomiu – 31 maja 2025