Bezglutenowe batony FRUPP w nowej szacie i w 2 nowych smakach

Producent żywności bezglutenowej, firma Celiko, wprowadziła właśnie na rynek 2 nowe smaki bezglutenowego batonu liofilizowanego z owoców pod marką FRUPP:

  • FRUPP Ananas z bakaliami (20g, nr licencji: PL-064-056) – baton oprócz pysznego ananasa zawiera m.in. ziarna słonecznika, rodzynki, wiórki kokosowe i mak
  • FRUPP Wiśnia – kakao – ostra papryka (10g, nr licencji: PL-064-055) – to baton dla miłośników nieoczywistych smaków: w intrygujący sposób łączy kwaskową nutę wiśni ze smakiem kakao oraz pikantnością ostrej papryki

Aktualnie wszystkie batony FRUPP zmieniają swoją szatę graficzną. W nowej szacie znajdą się znane i lubiane batony:

  • Truskawka (10g, nr licencji: PL-064-030)
  • Malina (10g, nr licencji: PL-064-031)
  • Wiśnia (10g, nr licencji: PL-064-032)
  • Banan – marchew – marakuja (12g, nr licencji: PL-064-033)