Aktualności
Bezglutenowe batony FRUPP w nowej szacie i w 2 nowych smakach
Producent żywności bezglutenowej, firma Celiko, wprowadziła właśnie na rynek 2 nowe smaki bezglutenowego batonu liofilizowanego z owoców pod marką FRUPP:
- FRUPP Ananas z bakaliami (20g, nr licencji: PL-064-056) – baton oprócz pysznego ananasa zawiera m.in. ziarna słonecznika, rodzynki, wiórki kokosowe i mak
- FRUPP Wiśnia – kakao – ostra papryka (10g, nr licencji: PL-064-055) – to baton dla miłośników nieoczywistych smaków: w intrygujący sposób łączy kwaskową nutę wiśni ze smakiem kakao oraz pikantnością ostrej papryki
Aktualnie wszystkie batony FRUPP zmieniają swoją szatę graficzną. W nowej szacie znajdą się znane i lubiane batony:
- Truskawka (10g, nr licencji: PL-064-030)
- Malina (10g, nr licencji: PL-064-031)
- Wiśnia (10g, nr licencji: PL-064-032)
- Banan – marchew – marakuja (12g, nr licencji: PL-064-033)