Aktualności
Catering Fitway z Poznania w MENU BEZ GLUTENU
Lokal nie istnieje lub nie należy do programu MENU BEZ GLUTENU.
Idea cateringu Fitway wzięła się z dwóch refleksji: świadomości jak ważne jest zdrowe odżywianie na co dzień, ale też faktu, iż szybkie tempo życia ogranicza możliwość regularnego przygotowywania i spożywania prawidłowo zbilansowanych posiłków. Jadłospisy cateringu układa dietetyk kliniczny, a przygotowaniem potraw zajmuje się kucharz z tytułem mistrzowskim. Wartość energetyczna posiłków jest dostosowana indywidualnie do klienta, uwzględniając preferencje smakowe oraz zdrowotne. Odpowiednio dobrane proporcje i składniki odżywcze zapewniają profilaktykę a nawet pomoc w terapii w chorobach cywilizacyjnych dieto-zależnych oraz innych chorobach metabolicznych, takich jak celiakia lub nietolerancja glutenu. Fitway zajmuje się również doradztwem dietetycznym.
W ofercie znajduje się codzienny catering indywidualny, jaki i catering okazjonalny (dietetyczne i bezglutenowe wypieki, dania świąteczne, dania bankietowe).