Aktualności
Catering Kapitan Cook w programie MENU BEZ GLUTENU
Kapitan Cook to ogólnopolski catering dietetyczny, który właśnie dołączył do programu MENU BEZ GLUTENU.
Dania dostarczane są do ponad 120 miejscowości w całej Polsce! Są to między innymi: Bydgoszcz, Katowice, Kraków, Łódź, Poznań, Toruń, Trójmiasto, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Warszawa, Wrocław.
Catering wyróżnia się szeroką ofertą: dieta standard, bezglutenowa, wegetariańska, dla sportowców, paleo, detoks sokowy. Dania są także dostosowywane pod indywidualne zapotrzebowanie energetyczne.
Specjalnie opracowana dieta składa się z posiłków w całości wykonanych ze 100% naturalnych i nieprzetworzonych produktów.
„Wykorzystujemy składniki z najwyższej półki. Przed świtem zaopatrujemy naszą kuchnię w świeże produkty od regionalnych, sprawdzonych dostawców. Owoce i warzywa dostarczane są z największej polskiej giełdy, z Wielkopolskiej Gildii Rolno – Ogrodniczej. Posiłki przez nas przygotowywane są bogate w witaminy, składniki mineralne, błonnik i inne niezbędne składniki odżywcze” – mówi właściciel. – „Z nami jesz smacznie, wygodnie i zdrowo. W naszych daniach łączymy smaki z różnych zakątków świata, wybierając przy tym najlepsze produkty”.
Dania pakowane są próżniowo, co uniemożliwia rozwijanie się bakterii, jedzenie nie obsycha i produkty dłużej pozostają zdrowe, zachowując swój smak i wartości odżywcze. W firmie Kapitan Cook jest możliwość personalizacji diety – bez obaw, że dostaniemy posiłki z nielubianym składnikiem lub potrawy, na które jesteśmy uczuleni.
Zapraszamy do kontaktu z cateringiem tutaj.