Aktualności
Jesienne warsztaty kulinarne w Warszawie – 19.11.2016r.
Aura za oknem przypomina nam o tym, że jesień już nadeszła. A jak wiemy jesienią w kuchni jest smacznie, kolorowo i zdrowo, bo to czas zbiorów wielu cennych warzyw, grzybów i owoców. I choć niestety nie zawsze złota polska jesień rozpieszcza nas słońcem, pluchę za oknem możemy ocieplić kulinarnymi smakołykami. Po jakie jesienne dobrodziejstwa warto sięgnąć? Dowiecie się na warsztatach, które odbędą się 19 listopada 2016 w Warszawie.
BRAK WOLNYCH MIEJSC.
Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32 (zielony), ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem), II piętro, sala 2080 (ta sama, z której zazwyczaj korzystamy przy warsztatach)
• I grupa: godz. 09.00-12.00
• II grupa: godz. 12.30- 15.30
Zapisy: pierwszeństwo udziału w warsztatach mają członkowie Stowarzyszenia, prosimy o zgłaszanie się drogą mailową do 15 listopada (brak miejsc) . Zgłoszenie powinno zawierać: imię i nazwisko, nr telefonu oraz wybraną grupę (I lub II). Każde zgłoszenie zostanie potwierdzone mailem zwrotnym.
Liczba miejsc jest ograniczona ze względu na wielkość sali. Dodatkowe informacje: Grażyna Konińska, tel. 602 258 466. Serdecznie zapraszamy.