Aktualności
Lepimy bezglutenowe pierogi – warsztaty w Warszawie
BRAK WOLNYCH MIEJSC.
Serdecznie zapraszamy członków Stowarzyszenia na warsztaty 23 lutego 2019 r. (sobota), podczas których przygotujemy bezglutenowe pierogi w wielu kombinacjach smakowych.
Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32 (zielony), ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem), II piętro, sala 2080.
I grupa: godz. 09.30-12.30
II grupa: godz. 13.00-16:00
Zapisy: prosimy o zgłaszanie się drogą mailową do 21 lutego: zgloszenia@celiakia.pl. W tytule maila prosimy napisać: „Warsztaty pierogowe Warszawa”, a w treści podać imię i nazwisko członka Stowarzyszenia wraz z podaniem preferowanej grupy (I lub II).
Liczba miejsc jest ograniczona ze względu na wielkość sali. Zgłoszenia zostaną potwierdzone mailem zwrotnym
Serdecznie zapraszamy!
Zgłaszając swój udział w spotkaniu potwierdzają Państwo, że zapoznali się z zasadami przetwarzania danych osobowych przez Stowarzyszenie.