Aktualności
Produkty Atelier Smaku ze znakiem Przekreślonego Kłosa dostępne w sprzedaży w Trójmieście
Produkty Atelier Smaku ze znakiem Przekreślonego Kłosa w autorskim Bistro & Delikatesach
Bezglutenowe i wegańskie dania obiadowe pakowane na tackach w atmosferze ochronnej oraz w słoiczkach z licencją na znak Przekreślonego Kłosa dostępne są nowo otwartym Bistro & Delikatesach ATELIER SMAKU w Gdyni-Orłowie, ul. Bytomska 36 (tył Placu Górnośląskiego).
Gotowe dania można kupić, ale także zjeść na ciepło na miejscu.
Pełna lista produktów Atelier Smaku objętych licencją na znak Przekreślonego Kłosa:
PL-063-001 | Pierogi ruskie ze skwarkami z tofu | 400 g |
PL-063-002 | Pierogi z ciecierzycą i szpinakiem | 400 g |
PL-063-003 | Pierogi z soczewicą i truflową nutą | 400 g |
PL-063-004 | Pierogi z kapustą i grzybami | 400 g |
PL-063-005 | Gnocchi z sosem pomidorowo-serowym | 550 g |
PL-063-006 | Gnocchi z sosem szpinakowo-serowym | 550 g |
PL-063-007 | Naleśniki gryczane z konfiturą marchwiowo-pomarańczową | 300 g |
PL-063-008 | Naleśniki gryczane z konfiturą dyniowo-pomarańczową | 300 g |
PL-063-009 | Naleśniki gryczane z konfiturą jabłkowo-bananową | 300 g |
PL-063-010 | Sznycle ziemniaczane z sosem grzybowym | 550 g |
PL-063-011 | Bigos a’la myśliwski | 600 g |
PL-063-012 | Danie a’la kaczka z jabłkami | 600 g |
PL-063-013 | Kotlety soczewicowo-ryżowe z kremem chrzanowo-wiśniowym | 500 g |
PL-063-014 | Kotlety grochowo-jaglane z sosem musztardowym | 500 g |
PL-063-015 | Danie a’la gyros&sos tzatziki | 500 g |
PL-063-016 | Bliny gryczane | 300 g |
PL-063-017 | Danie a’la ryba po grecku | 600 g |
PL-063-018 | Pasztet grochowo-warzywny | 500 g |
PL-063-019 | Pasztet soczewicowo-grzybowy | 500 g |
PL-063-020 | Hummus z tymiankiem | 240 ml |
PL-063-021 | Smalczyk z jabłkami | 240 ml |
PL-063-022 | Pasta a’la makrelowa | 240 ml |
PL-063-023 | Pasta a’la pasztetowa | 240 ml |
PL-063-024 | Chutney śliwkowy | 240 ml |
PL-063-025 | Majonez kokosowo-ziemniaczany | 240 ml |
PL-063-026 | Konfitura imbirowo-cytrynowa | 240 ml |
PL-063-027 | Pieprz ziołowy | 75 g |
PL-063-028 | Przyprawa śródziemnomorska | 65 g |
PL-063-029 | Przyprawa orientalna | 75 g |
PL-063-030 | Kokosanka | 50 g |
PL-063-031 | Kruche ciastko karobowe | 50 g |
PL-063-032 | Hummus z oliwkami | 240 ml |
PL-063-033 | Hummus z suszonymi pomidorami | 240 ml |
PL-063-034 | Hummus czekoladowy z daktylami | 240 ml |
PL-063-035 | Fasolka po bretońsku | 600 g |
PL-063-036 | Gulasz z cieciorką | 600 g |
PL-063-037 | Pasta a la metka | 240 ml |
PL-063-038 | Masełko roślinne ze szczyptą soli | 240 ml |
PL-063-039 | Ciastko sezamowe z bakaliami | 50 g |
OATS-PL-063-040 | Ciastko owsiane z bakaliami | 50 g |
PL-063-041 | Kluski ziemniaczane z okrasą | 550 g |
PL-063-042 | Gnocchi z sosem daktylowo-kokosowym | 550 g |
PL-063-043 | Gnocchi z sosem z prażonymi jabłkami | 550 g |
PL-063-044 | Naleśniki z nadzieniem czekoladowo-bananowym | 300 g |
PL-063-045 | Naleśniki gryczane po meksykańsku z sosem jalapeno | 450 g |
Aktualności i informacje o daniach dnia zamieszczane są na Facebooku bistro Atelier Smaku.