„Śniadanie z ekspertem” – TÜV SÜD i Stowarzyszenie

Z okazji 16. Międzynarodowego Dnia Celiakii wspólnie z TÜV SÜD Polska postanowiliśmy przybliżyć polskim producentom temat celiakii, diety bezglutenowej i systemu licencyjnego.  We wtorek 18 maja o godz. 10:00 weźmiemy udział w „Śniadaniu z ekspertem”. Temat: „Znak towarowy Przekreślony Kłos dla produktów bezglutenowych.”

Zapraszamy wszystkie zainteresowane osoby do wzięcia udziału w wydarzeniu:

Link do spotkania i zapisy

Zgłoszenia przyjmowane są do końca 17 maja.

Jednocześnie zachęcamy do przeczytania wywiadu: Podsumowanie rocznej współpracy pomiędzy Polskim Stowarzyszeniem Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz TÜV SÜD Polska.

„Śniadanie z ekspertem” – TÜV SÜD i Stowarzyszenie