Strefa bezglutenowa na Targach FOOD-to-GO w Gdańsku

baner targów FtGKarnawał i ostatki dla osób na diecie bezglutenowej również mogą być przyjemnością. Przekonają się o tym wszyscy Ci, którzy w dniach 3-4 lutego odwiedzą 6. Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO w Gdańsku.
Również w tym roku organizatorzy targów nie zapomnieli o tematyce zdrowego i świadomego żywienia i ponownie przygotowują Strefę Bezglutenową, której patronem merytorycznym po raz czwarty zostało nasze Stowarzyszenie.
Zachęcamy wszystkich producentów i dystrybutorów produktów bezglutenowych do zaprezentowania swojej oferty podczas targów.
Jak pokazały poprzednie edycje, udział w targach to bardzo dobra możliwość, aby zaprezentować ofertę swojej firmy. Dzięki udziałowi w targach zaoszczędzą Państwo czas jak również koszty związane z reklamą. To świetna okazja do promocji, pozyskania nowych klientów, czy zebrania opinii na temat marki. Targi to także korzyści w postaci zapoznania się z ofertą konkurencji oraz możliwość pozyskania nowych partnerów biznesowych.
Już dziś możemy zdradzić, iż gośćmi Targów FOOD-to-GO będą Jola Słoma i Mirek Trymbulak z Atelier Smaku, którzy zapraszają na warsztaty przygotowania pączków bezglutenowych. Zdradzą również kulisy powstawania książki „Atelier Smaku. 108 bezglutenowych potraw kuchni wegańskiej”.
Zachęcamy do rejestracji na targi przypominając, iż rejestracja online pozwala na bezpłatny wstęp.
Do udziału w targach zaproszeni są także przedstawiciele branży gastronomicznej. Szczegóły na stronie www.foodtogo.pl

Organizator
Targi w Krakowie Sp. z o.o.
www.targi.krakow.pl

Miejsce i czas targów:
3-4 lutego 2016 r.
AmberExpo
ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk

Godziny otwarcia:
Środa: 3 lutego 2016r.: 10:00-16:30
Czwartek: 4 lutego 2016r.: 10:00 – 15:30