Warsztaty „Dieta bezglutenowa dla zaawansowanych” – Warszawa

Zapraszamy osoby, które już dłużej stosują dietę bezglutenową i chciałyby dowiedzieć się jak wzbogacić ją w potrawy z egzotycznych mąk i zdrowych ziaren, w sobotę 18 lutego 2012 na wspólne wypieki i wymianę doświadczeń.


Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32 (zielony), ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem), II piętro, sala 2080 (ta sama, z której zazwyczaj korzystamy przy warsztatach).

Termin: 18 lutego 2012, w godzinach 16.00 – 19.00

Zapisy: pierwszeństwo udziału w warsztatach mają członkowie Stowarzyszenia, prosimy o zgłaszanie się drogą mailową do 16 lutego: a.marczewska@celiakia.pl

Liczba miejsc jest ograniczona ze względu na wielkość sali. Dodatkowe informacje: Anna Marczewska 509 305 875

Serdecznie zapraszamy!