Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Dziecka w Warszawie

Zapraszamy dzieci członków naszego Stowarzyszenia na diecie bezglutenowej na wyjątkowe warsztaty kulinarne z okazji Dnia Dziecka, które odbędą się 8 i 9 czerwca 2019 r. (sobota i niedziela) w Pracowni na Kole, mieszczącej się przy ulicy Ożarowskiej 61 w Warszawie.

Pod kątem doświadczonych prowadzących dzieci przygotują między innymi własną pizzę i inne pyszności. A od Stowarzyszenia otrzymają drobne upominki z okazji ich święta.

Warsztaty zostaną poprowadzone z podziałem na wiek uczestników:

Sobota:

    • grupa I – 12:30-14:00, dzieci w wieku 4-7 lat
    • grupa II – 15:00-16:30, dzieci w wieku 7-11 lat

Niedziela:

    • grupa III – 9:30-11:00, dzieci w wieku 7-11 lat
    • grupa IV – 12:00-13:30, dzieci w wieku 12-15 lat

Na spotkanie zapraszamy wyłącznie dzieci na diecie bezglutenowej członków Stowarzyszenia z opłaconą składką członkowską za bieżący rok.
Zgłoszenia prosimy przesyłać mailem na adres zgloszenia@celiakia.pl w terminie do 5 czerwca. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

W tytule maila należy koniecznie wpisać: „Warsztaty Warszawa”, natomiast w treści maila prosimy podać: imię i nazwisko rodzica/opiekuna należącego do Stowarzyszenia oraz imię i wiek dziecka (w przypadku wieku 7-11 lat preferowaną grupę w sobotę lub w niedzielę). Każde zgłoszenie będzie potwierdzone mailem zwrotnym.

Zapraszamy!

Zgłaszając swój udział w spotkaniu potwierdzają Państwo, że zapoznali się z zasadami przetwarzania danych osobowych przez Stowarzyszenie.

Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Dziecka w Warszawie