Warsztaty „Al dente bez glutenu”

W związku z dużym zainteresowaniem naszą imprezą postanowiliśmy stworzyć dwie grupy warsztatowe. Wszystkie osoby, które już się zapisały pozostają w grupie pierwszej (godz. 11.00), osoby z listy rezerwowej oraz nowe, które się jeszcze zapiszą (jest jeszcze kilka miejsc), zapraszamy do grupy drugiej, na godzinę 13.00.

 

Zapraszamy w sobotę 5 marca 2011 na kolejne organizowane przez Stowarzyszenie warsztaty kulinarne w Warszawie. Tym razem będziemy przygotowywali  makarony bezglutenowe (także naturalnie bezglutenowe) z różnego rodzaju sosami. Który makaron jest najlepszy? Jak zrobić pyszne  danie w 15 minut?

 

O swoich doświadczeniach z produkcją bezglutenowego makaronu opowie nam też Pan Mariusz Koczwara z firmy Bezgluten.

Miejsce: tam gdzie zawsze – Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32, ul. Nowoursynowska 159 c, sala numer 2080, II piętro,  (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem).

I grupa: 11.00 – 13.00

II grupa: 13.00 – 15.00

Zapisy (oraz wszelkie informacje) drogą mailową na adres: syl_mik@wp.pl

Prosimy o podawanie imienia, nazwiska, telefonu kontaktowego oraz czy są Państwo członkiem Stowarzyszenia. Liczba miejsc na warsztatach jest ograniczona, dlatego pierwszeństwo w zapisach mają członkowie Stowarzyszenia.