Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn
Forum
  • Strona główna
  • Aktualności
  • Stowarzyszenie
    • O nas
    • Zapraszamy do Stowarzyszenia – warto!
    • Dołącz do nas
    • Wpłać składkę
    • Wspieram Stowarzyszenie
    • 1,5 % dla Stowarzyszenia
    • Centrum Diety Bezglutenowej
    • Koordynatorzy Regionalni
      • Białystok
      • Elbląg
      • Górny Śląsk
      • Kielce
      • Koszalin
      • Kraków
      • Łódź
      • Olsztyn
      • Poznań
      • Puławy
      • Radom
      • Rzeszów
      • Szczecin
      • Toruń
      • Trójmiasto
      • Warszawa
      • Wrocław
      • Inne miasta
    • W mediach o celiakii
    • Zostań wolontariuszem
  • Celiakia i inne
    • Celiakia
      • Objawy celiakii
      • Diagnoza i leczenie celiakii
      • Nieleczona celiakia
    • Alergia na pszenicę
      • Objawy alergii na pszenicę
      • Diagnoza i leczenie alergii na pszenicę
    • Nadwrażliwość na gluten
      • Objawy nadwrażliwości na gluten
      • Diagnoza i leczenie nadwrażliwości na gluten
    • Choroba Dühringa
      • Objawy choroby Dühringa
      • Diagnoza i leczenie choroby Dühringa
  • Dieta bezglutenowa
    • Gluten
    • Produkty dozwolone i zabronione
    • Dziecko na diecie bezglutenowej
    • Przepisy bezglutenowe
    • Bezglutenowe zakupy
    • Jedzenie poza domem
      • Porady ogólne
      • Menu Bez Glutenu
      • Szkoła, przedszkole
      • Szpitale i sanatoria
      • Jedzenie za granicą
    • Gotujemy bezglutenowo
    • Gluten w lekach i kosmetykach
    • Komunia bezglutenowa
    • Gość na diecie bezglutenowej
    • Badania produktów
    • Psycholog radzi
  • Przekreślony Kłos
    • Wykaz certyfikowanych produktów bezglutenowych
    • Aktualności ze znakiem Przekreślonego Kłosa
    • Producenci z licencją
    • Jak uzyskać licencję
  • Menu Bez Glutenu
    • Wyszukiwarka lokali bezglutenowych
    • Zgłoś lokal
  • Publikacje
    • Poradniki, ulotki
    • Książki dla dzieci
    • Magazyn Bez glutenu
    • Produkty certyfikowane
  • Forum
  • Kuchnia Bezglutenowa
  • Kontakt
Jesteś naStrona główna Aktualności Zdrowa Micha wprowadziła nieporcjowane ciasta

Aktualności

  • Nowości na rynku
  • Produkty ze znakiem Przekreślonego Kłosa
powrót do listy aktualności

Zdrowa Micha wprowadziła nieporcjowane ciasta

27.03.2021

Piekarnia Zdrowa Micha powiększyła swoja ofertę o całe nieporcjowane ciasta.

Pierwszą z nowości jest:

PL-039-036 OATS Czekoladowa tarta

To ciasto to pyszne połączenie smaku gorzkiej czekolady i malin. Wszystko z prostym zdrowym składem. Więcej informacji można znaleźć w sklepie internetowym.

Zdrowa Micha wprowadziła nieporcjowane ciasta

Ostatnie wpisy

Webinar pt. „Celiakia – królowa kamuflażu” z okazji 20. Międzynarodowego Dnia Celiakii

06.05.2025

Bezglutenowy piknik we Wrocławiu – 18 maja 2025

06.05.2025

Ciacho bez Cukru Kraków Karmelicka w MENU BEZ GLUTENU

01.05.2025

Dieta bezglutenowa bez tajemnic – spotkanie w Krakowie

29.04.2025

Petycja dotycząca celiakii w Parlamencie Europejskim – możesz podpisać!

29.04.2025

Wycofanie partii kiełbasek śniadaniowych firmy Goodvalley 

29.04.2025

Białystok obchodzi Międzynarodowy Dzień Celiakii – zobacz jak!

29.04.2025

Coeliac Day Virtual Run 2025 – weź udział razem z nami!

28.04.2025

Wycofanie batonów proteinowych ze względu na gluten

24.04.2025

Suplement diety Gluticon z Przekreślonym Kłosem

24.04.2025
  • Na skróty
    • Koordynatorzy Regionalni
    • Zostań wolontariuszem

Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią
i na Diecie Bezglutenowej

ul. Na Uboczu 28 U-C4
02-791 Warszawa
tel.: (22) 253 04 97

Zobacz pełny kontakt

    • Strona główna
    • Aktualności
    • Stowarzyszenie
      • O nas
      • Zapraszamy do Stowarzyszenia – warto!
      • Dołącz do nas
      • Wpłać składkę
      • Wspieram Stowarzyszenie
      • 1,5 % dla Stowarzyszenia
      • Centrum Diety Bezglutenowej
      • Koordynatorzy Regionalni
        • Białystok
        • Elbląg
        • Górny Śląsk
        • Kielce
        • Koszalin
        • Kraków
        • Łódź
        • Olsztyn
        • Poznań
        • Puławy
        • Radom
        • Rzeszów
        • Szczecin
        • Toruń
        • Trójmiasto
        • Warszawa
        • Wrocław
        • Inne miasta
      • W mediach o celiakii
      • Zostań wolontariuszem
    • Celiakia i inne
      • Celiakia
        • Objawy celiakii
        • Diagnoza i leczenie celiakii
        • Nieleczona celiakia
      • Alergia na pszenicę
        • Objawy alergii na pszenicę
        • Diagnoza i leczenie alergii na pszenicę
      • Nadwrażliwość na gluten
        • Objawy nadwrażliwości na gluten
        • Diagnoza i leczenie nadwrażliwości na gluten
      • Choroba Dühringa
        • Objawy choroby Dühringa
        • Diagnoza i leczenie choroby Dühringa
    • Dieta bezglutenowa
      • Gluten
      • Produkty dozwolone i zabronione
      • Dziecko na diecie bezglutenowej
      • Przepisy bezglutenowe
      • Bezglutenowe zakupy
      • Jedzenie poza domem
        • Porady ogólne
        • Menu Bez Glutenu
        • Szkoła, przedszkole
        • Szpitale i sanatoria
        • Jedzenie za granicą
      • Gotujemy bezglutenowo
      • Gluten w lekach i kosmetykach
      • Komunia bezglutenowa
      • Gość na diecie bezglutenowej
      • Badania produktów
      • Psycholog radzi
    • Przekreślony Kłos
      • Wykaz certyfikowanych produktów bezglutenowych
      • Aktualności ze znakiem Przekreślonego Kłosa
      • Producenci z licencją
      • Jak uzyskać licencję
    • Menu Bez Glutenu
      • Wyszukiwarka lokali bezglutenowych
      • Zgłoś lokal
    • Publikacje
      • Poradniki, ulotki
      • Książki dla dzieci
      • Magazyn Bez glutenu
      • Produkty certyfikowane
    • Forum
    • Kuchnia Bezglutenowa
    • Kontakt

© 2006-2025 Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. All Rights Reserved.

AOECSNależymy do Association of European Coeliac Societies

Organizacją Pożytku PublicznegoJesteśmy organizacją pożytku publicznego, przekaż nam 1,5% podatku

Projekt i wykonanieToYesTo