Fruppy, kisiele i budynie z licencją

Celiko 1982 CMYKZ radością zawiadamiamy, że do grona firm licencjonowanych dołączyła firma CELIKO S.A. To bardzo zasłużony producent żywności bezglutenowej. Od ponad 30 latNOWY-ZNAK-AOECS przygotowuje suche koncentraty spożywcze dla osób na diecie bezglutenowej. Ma w swojej ofercie m.in. mieszanki mąk, kisiele, budynie. A dzięki linii produkcyjnej do liofilizacji warzyw i owoców – zdrowe i bardzo smaczne batoniki Fruppy. Licencjonowany znak z odpowiednim numerem możemy już znaleźć na pierwszych produktach, etykiety są sukcesywnie modyfikowane.

celiko2 celiko1 celiko4 celiko3 
Licencją zostały objęte następujące produkty CELIKO S.A.:

  • PL-064-001 Budyń o smaku śmietankowym
  • PL-064-002 Budyń o smaku wiśniowym
  • PL-064-003 Budyń o smaku malinowym
  • PL-064-004 Budyń o smaku czekoladowym
  • PL-064-005 Budyń o smaku jagodowym
  • PL-064-006 Budyń o smaku waniliowym
  • PL-064-007 Kisiel o smaku wiśniowym
  • PL-064-008 Kisiel o smaku truskawkowym
  • PL-064-009 Kisiel jagodowy
  • PL-064-010 Galaretka o smaku truskawkowym
  • PL-064-011 Galaretka o smaku wiśniowym
  • PL-064-012 Galaretka o smaku truskawkowym bez cukru
  • PL-064-013 Galaretka o smaku cytrynowym bez cukru
  • PL-064-014 Kaszka mleczno-kukurydziana Malina
  • PL-064-015 Kaszka mleczno-kukurydziana Truskawka
  • PL-064-016 Kaszka mleczno-kukurydziana Banan
  • PL-064-017 Kaszka mleczno-kukurydziana Wanilia
  • PL-064-018 Śnieżynka bita śmietana
  • PL-064-019 Cukier wanilinowy
  • PL-064-020 Cukier cynamonowy
  • PL-064-021 Proszek do pieczenia
  • PL-064-022 Chleb ryżowy
  • PL-064-023 Ciasto kukurydziane
  • PL-064-024 Ciasto drożdżowe
  • PL-064-025 Ciasto biszkoptowe
  • PL-064-026 Ciasto makaronowe
  • PL-064-027 Ciasto kruche
  • PL-064-028 Lactofruit – Malina z Truskawką
  • PL-064-029 Lactofruit – Ananas
  • PL-064-030 FRUPP Truskawka
  • PL-064-031 FRUPP Malina
  • PL-064-032 FRUPP Wiśnia
  • PL-064-033 FRUPP Owocowo-warzywny
  • PL-064-034 FRUPP Malina Bio
  • PL-064-035 Krem czekoladowo-orzechowy Gumiś
  • PL-064-036 Krem czekoladowy Gumiś
  • PL-064-037 Kakao naturalne – ciemne
  • PL-064-038 Fix do śmietany
  • PL-064-039 Fix do śmietany truskawkowy
  • PL-064-040 Fix do śmietany ajerkoniak
  • PL-064-041 Krem do tortów o smaku cytrynowym
  • PL-064-042 Krem do tortów o smaku ajerkoniakowym
  • PL-064-043 Krem do tortów o smaku orzechowym
  • PL-064-044 Krem do tortów o smaku czekoladowym
  • PL-064-045 Oranżada w proszku o smaku pomarańczowym
  • PL-064-046 Oranżada w proszku o smaku cytrynowym
  • PL-064-047 Oranżada w proszku o smaku truskawkowym
  • PL-064-048 Oranżada w proszku o smaku Coli
  • PL-064-049 Dżemofix (2:1) środek żelujący

Produkcja odbywa się na nowoczesnych liniach technologicznych pod nadzorem wyspecjalizowanej kadry, co gwarantuje osiąganie i utrzymywanie wysokiej i stabilnej jakości wyrobów. Firma stosuje systemy HACCP, ISO 9001 i DS. 3027 oraz zasady GMP i GHP we wszystkich zakładach produkcyjnych, a także system ISO 22000 (od 2006 roku).
celiko