Kuchnia włoska we Wrocławiu 12.03.2016r.

egggwrc wielkanocZapraszamy na warsztaty kulinarne „Bezglutenowa kuchnia włoska z elementami wielkanocnymi”, które odbędą się we Wrocławiu dnia 12.03.2016r./sobota/ w Centrum Szkoleń Kulinarnych przy  ul. Grabiszyńskiej 241F w godz. 10:00 – 15:00. Uczestnicy warsztatów będą przygotowywać m.in. lasagne, tiramisu, ciasto z mascarpone, wielkanocne ciasta oraz chleby i bułki. W trakcie spotkania będzie można porozmawiać z dietetykiem.

Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres:  m.jakubczyk@celiakia.pl  podając imię, nazwisko, telefon kontaktowy wraz z informacją o przynależności do Stowarzyszenia. Pierwszeństwo uczestnictwa mają członkowie Stowarzyszenia z aktualnie opłaconą składką członkowską. Każde zgłoszenie musi zostać potwierdzone.

Ilość miejsc jest ograniczona – decyduje kolejność zgłoszenia. Prosimy o niezabieranie ze sobą dzieci ani osób towarzyszących.

Zapraszamy!