Nagrody w konkursie na Najsmaczniejsze Pieczywo

8 czerwca 2013 podczas Gluten Free EXPO w Warszawie ogłosiliśmy wyniki naszego internetowego konkursu na Najsmaczniejsze Pieczywo Bezglutenowe roku 2013.  Uczestnicy głosowali na swoje ulubione chleby, bułki i chrupkie pieczywo, konkurs trwał od 1 do 31 maja 2013.  Zagłosowało ponad 900 osób na 1,2 lub 3 produkty w dwóch kategoriach: pieczywo tradycyjne i pieczywo chrupkie. Przypominamy, że zwyciężyły firmy Balviten i Good Food.

Spośród oddanych głosów (poprzez wypełnienie formularza konkursowego)  podczas EXPO dzieci wylosowały 10 osób, które wygrały bardzo atrakcyjne nagrody, oto lista nagrodzonych:

  1. Magdalena Antonowicz – voucher na weekendowy pobyt w Z-Hotelu Business & Spa, który bierze udział w naszym programie MENU BEZ GLUTENU
  2. Martyna Kujawska – voucher na weekendowy pobyt w Chutorze Deniszczuki na Polesiu Lubelskim nad jez. Tarnowskim,
  3. Dorota Rzeźniczak – voucher na pobyt weekendowy w Tajemniczym Ogrodzie – Frydman w Pieninach, który bierze udział w naszym programie MENU BEZ GLUTENU
  4. Aleksandra Klimczak – voucher na kolację w restauracji Pod Baranem w Krakowie, która bierze udział w programie MENU BEZ GLUTENU
  5. Jolanta Kunicka – voucher na kolację w restauracji Café Oranżeria w Krakowie, która bierze udział w programie MENU BEZ GLUTENU
  6. Anna Dobrowolska – voucher do Bistro No.5 w Warszawie, które bierze udział w programie MENU BEZ GLUTENU
  7. Aleksandra Jarantewicz – test na badanie genetyczne w kierunku celiakii ufundowany przez firmę Euroimmun
  8. Karina Adamczyk – test na nietolerancje pokarmowe ufundowany przez Cambridge Diagnostic

Dwie osoby, które wygrały vouchery do bezglutenowego Bistro Friendly Food w Poznaniu oraz  na kolację w restauracji Przystanek Chmielna w Warszawie, które biorą udział w programie MENU BEZ GLUTENU, nie odpowiedziały na naszą informację o wygranej, dlatego nagrody te przechodzą do puli nagród, które będzie można wygrać w kolejnych konkursach.

Bardzo dziękujemy naszym Partnerom za ufundowanie nagród.