Aktualności
Warsztaty kulinarne Joli Słomy i Mirka Trymbulaka
26 października w salonie pokazowym firmy Miele w Warszawie odbędą się warsztaty kulinarne poprowadzone przez Jolę Słomę i Mirka Trymbulaka. Warsztaty poświęcone będą diecie bezglutenowej.
Uczestnicy przygotują wspólnie pomarańczowe muffiny, gryczane bliny z humusem, kukurydzianą tartę oraz kukurydziano-ryżowe placki z sosem żurawinowym.
To pierwsze warsztaty Joli i Mirka w ramach pracowni kulinarnej Miele a la carte. Jest to rzadka okazja do spotkania i porozmawiania z gospodarzami warsztatów, ponieważ na co dzień mieszkają w Trójmieście.
- Data: 26 października
- Godzina: 11.00 -14.00
- Adres: ul. Gotarda 9, Warszawa
- Cena: 180 zł/osoba
Szczegóły znajdują się na stronie organizatora: www.miele-alacarte.pl