Warsztaty kulinarne Joli Słomy i Mirka Trymbulaka

26 października w salonie pokazowym firmy Miele w Warszawie odbędą się warsztaty kulinarne poprowadzone przez Jolę Słomę i Mirka Trymbulaka. Warsztaty poświęcone będą diecie bezglutenowej.

Uczestnicy przygotują wspólnie pomarańczowe muffiny, gryczane bliny z humusem, kukurydzianą tartę oraz kukurydziano-ryżowe placki z sosem żurawinowym.

To pierwsze warsztaty Joli i Mirka w ramach pracowni kulinarnej Miele a la carte. Jest to rzadka okazja do spotkania i porozmawiania z gospodarzami warsztatów, ponieważ na co dzień mieszkają w Trójmieście.

  • Data: 26 października
  • Godzina: 11.00 -14.00
  • Adres: ul. Gotarda 9, Warszawa
  • Cena: 180 zł/osoba

Szczegóły znajdują się na stronie organizatora: www.miele-alacarte.pl