Warsztaty kulinarne w Szczecinie 05.03.2016r.

żurek bgZapraszamy serdecznie osoby z niedużym stażem na diecie bezglutenowej z okolic Szczecina na warsztaty kulinarne, które odbędą się 5 marca 2016 r. (sobota) w godzinach 10.30-13.30, w Pracowni Gospodarstwa Domowego ZUT, mieszczącej się przy ul.Chopina 55, pok. 416.
Chcemy tym razem przygotować potrawy, które będą gościć na stole podczas zbliżających się świąt, a więc żurek, mięsa: klops, pasztet czy biała kiełbasa, a także babę drożdżową, mazurka – wszystkie w wersji bez glutenu i jak najbardziej naturalne.
Zgłoszenia prosimy przesłać do 3 marca 2016 r. na adres e-mail: j.meller@celiakia.pl. Wszystkie zgłoszenia zostaną potwierdzone. W mailu należy podać imię i nazwisko oraz czy zgłaszający się jest członkiem Stowarzyszenia. Ze względu na ograniczoną ilość miejsc przyjmujemy w pierwszej kolejności zgłoszenia członków Stowarzyszenia.