Warsztaty pierogowe – Warszawa

pierogiSerdecznie zapraszamy na bezpłatne warsztaty bezglutenowe. Tym razem zapraszamy osoby, które mają już doświadczenie w stosowaniu diety bezglutenowej. Przygotujemy wspólnie pierogi z różnymi nadzieniami, chleb naturalnie bezglutenowy oraz drożdżową brioszkę. Warsztaty odbędą się w dwóch grupach. Niestety brak miejsc, zapraszamy na następne warsztaty.
•    Termin: 9 listopada 2013  (sobota)
•    Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32 (zielony), ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem), II piętro, sala 2080 (ta sama, z której zazwyczaj korzystamy przy warsztatach)
•    I grupa: godz. 10.00-13.00
•    II grupa: godz. 13.30- 16.30
•    Zapisy: pierwszeństwo udziału w warsztatach mają członkowie Stowarzyszenia, prosimy o zgłaszanie się drogą mailową do 6 listopada na adres mailowy: a.marczewska@celiakia.pl. Zgłoszenie musi zawierać: imię i nazwisko, nr telefonu oraz wybraną grupę (I lub II).
Liczba miejsc jest ograniczona ze względu na wielkość sali. Dodatkowe informacje: Anna Marczewska tel. 509 305 875. Serdecznie zapraszamy!