Spis nadchodzących wydarzeń

kwiecień 2024

1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
17
18
19
20
21
22
23
25
28
29
30

Warsztaty pierogowe – film i przepisy

W sobotę 9 listopada 2013 r. na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie odbyła się druga tura naszych jesiennych warsztatów bezglutenowych. […]

Spotkanie noworoczne w Radomiu

Stowarzyszenie zaprasza serdecznie na noworoczne spotkanie w Radomiu, które odbędzie się 4 stycznia od godziny 14.00 w rodzinnej restauracji Mammaleo przy ul. Szewskiej 14. Prosimy […]

Relacja z mikołajek w Szczecinie

8 grudnia 2013 roku późnym popołudniem w Szczecinie, w C.H. Kupiec spotkały się dzieci na diecie bezglutenowej na zabawie mikołajkowej. Animacją zajęły się Śnieżynka i […]

Bezglutenowe menu docenione w konkursie

Miło nam ogłosić, że gospodarstwo agroturystyczne „Chutor Deniszczuki” należące do programu MENU BEZ GLUTENU zostało laureatem V edycji konkursu „Na najciekawszą ofertę agroturystyczną w Regionie […]

Freshpoint w MENU BEZ GLUTENU!

LOKAL NIE ISTNIEJE LUB NIE NALEŻY DO PROGRAMU MENU BEZ GLUTENU Bezglutenowe kanapki to coś czego nam do tej pory brakowało – świetna i szybka […]

Pierwsze spotkanie bezglutenowców w Elblągu

Zapraszamy serdecznie osoby na diecie bezglutenowej z Elbląga i okolic na spotkanie przy kawie i herbacie. Spotkanie odbędzie się w sobotę 4 stycznia 2014r. w […]

Uroczysko Siedmiu Stawów w MENU BEZ GLUTENU

Uroczysko Siedmiu Stawów to Hotel znajdujący się w zamku w miejscowości Gola Dzierżoniowska, zaledwie 40 minut na południe od Wrocławia. Malowniczo położony między Wzgórzami Krzyżowymi […]

Jogo drinki z licencją – nowe bezpieczne produkty

Prezentujemy nowe bezpieczne produkty z licencją na używanie międzynarodowego znaku przekreślonego kłosa, tym razem są to pyszne owocowe napoje mleczne ”JOGO” – Łódzkiej Spółdzielni Mleczarskiej.Każdy […]

Konferencja w Poznaniu – relacja

Czytajcie etykiety, uważajcie na oferowane przez Internet enzymy rozkładające gluten i rygorystycznie stosujcie dietę – to najważniejsze komunikaty, jakie usłyszeli uczestnicy poznańskiej konferencji „Z celiakią […]