Aktualności
Bezglutenowe pożegnanie lata na Podlasiu
Podlaski Oddział Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej zaprasza wszystkie dzieci z rodzicami 29 września 2019 r. w godz. 11.00-14.00 do skansenu […]
Pasztety dworskie Profi w nowych słoiczkach
Informujemy, iż pasztety dworskie Profi, posiadające licencję na znak Przekreślonego Kłosa są na rynku w nowych słoiczkach, w gramaturze 130 g: PL-014-001 Pasztet dworski z […]
O celiakii w koszalińskim NFZ – dyżur ekspercki
Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ , Delegatura w Koszalinie oraz nasze Stowarzyszenie zapraszają 30 września 2019 r. (poniedziałek) w godzinach 10.00 – 14.00 do siedziby NFZ […]
Produkty Zdrowej Michy w nowych opakowaniach i gramaturach
Od 9 września 2019 r. marka Zdrowa Micha wprowadza na rynek produkty w nowej szacie graficznej. Wszystkie produkty dostępne będą w nowych, mniejszych gramaturach, a […]
Dyżur ekspercki w NFZ w Białymstoku – relacja
28 sierpnia 2019 r. po raz pierwszy w Białymstoku odbył się dyżur ekspercki przedstawicieli naszego Stowarzyszenia w oddziale Narodowego Funduszu Zdrowia. Konsultacje prowadziły trzy osoby […]
O celiakii w szczecińskim NFZ – dyżur ekspercki
Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ oraz nasze Stowarzyszenie zapraszają 18 września 2019 r. (środa) w godzinach 14.00 – 18.00 do siedziby NFZ przy ul. Arkońskiej 45 […]
Warsztaty kulinarne w Szczecinie dla dzieci i dorosłych
Zapraszamy serdecznie na warsztaty kulinarne, które odbędą się 21 września 2019 r. (sobota) w Studiu Kulinarnym Bataty przy ul. Fryderyka Chopina 22 w Szczecinie (I piętro […]
Dieta bezglutenowa – od czego zacząć? – spotkanie dla nowo zdiagnozowanych w Warszawie
BRAK WOLNYCH MIEJSC. Serdecznie zapraszamy wszystkie osoby, które niedawno zostały zdiagnozowane na spotkanie Dieta bezglutenowa – od czego zacząć? w Centrum Diety Bezglutenowej w Warszawie. […]
Drożdżówka z makiem – nowy produkt od Putka Bez Glutenu
Kolejną nowością od Putki Bez Glutenu jest PL-033-049 Drożdżówka z makiem – delikatna bułeczka ręcznie zawijana z aromatyczną masą makową oprószona kruszoną. Produkt dostępny w […]
O celiakii w gdańskim NFZ – dyżur ekspercki
Pomorski Oddział Wojewódzki NFZ oraz nasze Stowarzyszenie zapraszają 4 września 2019 r. (środa) w godzinach 10.00 – 14.00 do siedziby NFZ przy ul. Podwale Staromiejskie […]